Ugao Južnog Bulevara 25 i Mihaila Gavrilovića

Dostava na kućnu adresu Tel. +381 61 216 86 16

Versus Priča

O Versusu

O Versusu

Jedinstvena priča restorana Versus izgrađena je na entuzijazmu i ljubavi prema eleganciji, luksuzu, gastronomiji, Sinergija ovog trojstva sjedinila se u neponovljiv restoranski doživljaj retko viđen na ovim prostorima. U moru jedniličnih restorana Versus se ističe svojom pričom i konceptom, namenjenom svakom ljubitelju hrane i luksuza.

Opremljen sa 200 sedećih mesta , osmišljen kao klub - restoran sa velikom i prostranom baštom, Versus spada u kategoriju luksuznih restorana. Arhitektonski i enterijerski restoran Versus prati moderne stilske trendove kombinovane sa umetničkim delima pažljivo selektovanim da upotpune prostornu celinu. Okupan dnevnim svetlom, sa pogledom na veliku terasu ovaj prijatni ambijent pruža udobno i kvalitetno uživanje.

Zadovoljstvo naših posetilaca je prvenstveni cilj tima okupljenog oko ovog restoranskog projekta koji promoviše filozofiju gastronomskog uživanja u spoju sa luksuznim ambijentom.

Enterijer restorana Versus
Gitara u Versus restoranu
Mikrofon

Nekoliko dana u nedelji naši poznati muzičari nastupaju u restoranu Versus. Od akustičnih gitara, solo bravura do trio nastupa - ovde se mogu čuti pravi muzički majstori koji prave nezaboravan štimung. Tokom vremena probrali smo one bendove i izvođače koji prave najbolju atmosferu.

Program nastupa pogledajte ovde

Escajg Versus Restoran

Restoran Versus poseban akcenat stavlja na gastronomsku ponudu i kvalitet jela koja izlaze iz naše kuhinje. Pažljivo i precizno selektovane namirnice, sertifikovanog porekla i uzgoja koristimo pravilno i po standardima kako bi doprineli ultimativnom gastro spektaklu. Promovišemo Mediteransku i svetsku kuhinju kombinovanu sa lokalnim namirnicama sa ciljem da udovoljimo i najzahtevnijim gurmanima. Naša jela se spremaju sa ljubavlju, strašću i znanjem - skovanim po mnogim svetski metroplama i sada prenetim ovde u restoran Versus. Mi dakle gradimo jednu kvalitetnu i zaokruženu gastronomsku priču skrojenu prema najvišimi standardima.

Galerija

Poseti galeriju

Poseti nas na mrežama